Sap'de ÜTS'ye Geçirilecek Ürünlerin Satışı Hk.

Geri Eklenme Tarihi : 30-01-2020

 Sayın Ortağımız,                                                                                                                                                                       30.01.2020

 

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından yayımlanan “2019/ÜTSG-02 Sayılı Ürün Takip Sistemi Tekil Takip Süreçleri Hakkında Duyuru” ile tüm ürün gruplarında 01.03.2019 tarihi itibariyle tekil takip işlemlerine başlanacağı ve 31.10.2019 tarihinde zorunlu hale geleceği ifade edilmişti. Ancak gelinen süreçte firmaların sağlık hizmet sunucuları ile aralarındaki tekil takip işlemleri esnasında karşılaşılan sorunların giderilmesi, bilgi eksikliği olan konuların açığa kavuşturulması amacıyla söz konusu zorunluluk ertelenmişti.

Bu doğrultuda sistemimizde ÜTS takip sisteminde devreye aldıklarımızın dışında kalan diğer tıbbi cihazları bu ay sonunda ÜTS ‘de takip edilebilecek hale getirmek için yazılım tarafında bazı düzenlemeler yapmaktayız. Yapacağımız bu düzenlemeler nedeni ile 3 Şubat 2020 tarihine kadar bu ürünleri satınalma, satış ve iade modüllerine kapatmamız gerekmektedir.

Konuyu bilgilerinize sunar,iyi çalışmalar dileriz.

 

ÜTS Listesi için Tıklayınız

SS Güney Eczacıları Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi

Mesudiyet Mahallesi 112. Cadde No: 39 Akdeniz / MERSİN

0(324) 241 10 00

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

© gek.org.tr | Güney Ecza Kooperatifi Bilişim Sistemleri | Tüm Hakları Saklıdır

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Facebook Instagram Linkedin X Youtube